English Español Français Italiano 中文
  • Contact details
  • Web Map
Campus of International Excellence

Bachelor's Degree in Agricultural Engineering >>

Subjects: Tecnología de los Alimentos

Description

"Ingeniería y Tecnología de alimentos ¿Gestión de la calidad y de la seguridad alimentaria ¿Análisis de alimentos. ¿Trazabilidad. ¿Ingeniería de las Industrias agroalimentarias: gestión y aprovechamiento de residuos"

Teaching guides

  • Teaching guide course 2019-20: spanish (42Kb)
  • Teaching guide course 2018-19: spanish (35Kb)
  • Teaching guide course 2017-18: spanish (32Kb)
  • Teaching guide course 2016-17: spanish (40Kb)
  • Teaching guide course 2015-16: spanish (41Kb)

Data of the academic year 2019-20

Module: 06. Tecnología específica en Industrias Agrarias y Alimentarias

Matter: Tecnología de Alimentos

Department: Agronomy

Area: Tecnología de Alimentos

Groups of the academic year 2019-20

GRUPOS DOCENTES

  • Group: A
  • Time: Turno de Mañana
  • Lecturer/s: González Fernández, María José. Guil Guerrero, José Luis.
  • Period: 
    • From 16-sep-2019 to 22-sep-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 23-sep-2019 to 29-sep-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 30-sep-2019 to 06-oct-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 07-oct-2019 to 13-oct-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 14-oct-2019 to 20-oct-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 21-oct-2019 to 27-oct-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 28-oct-2019 to 03-nov-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 04-nov-2019 to 10-nov-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 11-nov-2019 to 17-nov-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 18-nov-2019 to 24-nov-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 25-nov-2019 to 01-dic-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 02-dic-2019 to 08-dic-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 09-dic-2019 to 15-dic-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 16-dic-2019 to 22-dic-2019
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 06-ene-2020 to 12-ene-2020
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.
    • From 13-ene-2020 to 19-ene-2020
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 14 (1.100) AULARIO II.

GRUPOS REDUCIDOS

  • Group: A1
  • Time: Turno de Mañana
  • Lecturer/s: González Fernández, María José.
  • Period: 
    • From 16-sep-2019 to 22-sep-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 23-sep-2019 to 29-sep-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 02-oct-2019 to 02-oct-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - AULA 12 (1.080) AULARIO II.
    • From 07-oct-2019 to 13-oct-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 14-oct-2019 to 20-oct-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 21-oct-2019 to 27-oct-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 28-oct-2019 to 03-nov-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 04-nov-2019 to 10-nov-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 11-nov-2019 to 17-nov-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 18-nov-2019 to 24-nov-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 25-nov-2019 to 01-dic-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 02-dic-2019 to 08-dic-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 09-dic-2019 to 15-dic-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 16-dic-2019 to 22-dic-2019
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 06-ene-2020 to 12-ene-2020
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.
    • From 13-ene-2020 to 19-ene-2020
      Wednesday from 9:00 to 11:00 - LAB. TECNOLOGIA ALIMENTOS. (1.200). ESCUELA SUPERIOR DE INGENIERIA.

General information

  • Code:  25153318
  • Character: Optativa
  • Course: 3º
  • Period: 1st Semester
  • Credits (ECTS): 6
  • Implementation:
     2015-16

Groups

Updated by: Training, Syllabi and Teaching Organization Service

Date: 12 November 2019

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 valid CSS Valid XHTML Transitional 1.0

© Copyright UAL 2019

Logotipo de la Universidad de Almería
  • Mostrar
  • Logotipo de la Universidad de Almería
  • Ocultar
  • Logotipo de la Universidad de Almería Compártenos
  • Síguenos en
  • Siguenos en twitter Siguenos en youtube Siguenos en facebook