English Español Français Italiano 中文
  • Contact details
  • Web Map
Campus of International Excellence

Master's Degree in Business Law and Agri-food Industry >>

Subjects: Food Safety through Communitarian Agrarian Policies

Only right to exam until the academic year 2020-21 .

Description

"I. Seguridad Alimentaria, concepto y contenido; II. El principio de precaución; III. Consumidores y medio ambiente; IV. La Directiva 2001/95/CE del Parlamento Europeo y del Consejo de 3 de diciembre de 2001 relativa a la seguridad general de los productos; V. La Ley 22/1994, de 7 de julio, de responsabilidad civil por los daños causados por productos defectuosos"

Teaching guides

  • Teaching guide course 2018-19: spanish (23Kb)
  • Teaching guide course 2017-18: spanish (23Kb)
  • Teaching guide course 2016-17: spanish (33Kb)
  • Teaching guide course 2015-16: spanish (32Kb)
  • Teaching guide course 2014-15: spanish (29Kb)

General information

  • Code:  70723219
  • Character: Optativa
  • Course: 1º
  • Period: Annual
  • Credits (ECTS): 3
  • Implementation:
     2014-15
  • Beginning of extintion:
     2021-22

Updated by: Training, Syllabi and Teaching Organization Service

Date: 28 May 2020

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 valid CSS Valid XHTML Transitional 1.0

© Copyright UAL 2020

Logotipo de la Universidad de Almería
  • Mostrar
  • Logotipo de la Universidad de Almería
  • Ocultar
  • Logotipo de la Universidad de Almería Compártenos
  • Síguenos en
  • Siguenos en twitter Siguenos en youtube Siguenos en facebook