English Español Français Italiano 中文
  • Contact details
  • Web Map
Campus of International Excellence

Master's Degree in Agricultural Engineering >>

Subjects: Quality and Safety in Agrofood Products

Description

"Calidad y seguridad en Productos Agroalimentarios Calidad alimentaria Sistemas integrados para el control y evaluación de la seguridad alimentaria. APPCC y trazabilidad. Analítica asociada a la calidad y seguridad agroalimentaria Normativas aplicables en seguridad alimentaria

Teaching guides

  • Teaching guide course 2020-21: spanish (183Kb)
  • Teaching guide course 2019-20: spanish (29Kb)
  • Teaching guide course 2018-19: spanish (26Kb)
  • Teaching guide course 2017-18: spanish (25Kb)
  • Teaching guide course 2016-17: spanish (38Kb)
  • Teaching guide course 2015-16: spanish (37Kb)
  • Teaching guide course 2014-15: spanish (39Kb)

Data of the academic year 2020-21

Module: Tecnología de las Industrias Agroalimentarias

Matter: Tecnología de las Industrias Agroalimentarias

Department: Agronomy

Area: Tecnología de Alimentos

Groups of the academic year 2020-21

GRUPO DOCENTE

General information

  • Code:  70743113
  • Character: Obligatoria
  • Course: 1º
  • Period: 2nd Semester
  • Credits (ECTS): 4
  • Implementation:
     2014-15

Groups

Updated by: Training, Syllabi and Teaching Organization Service

Date: 23 September 2020

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 valid CSS Valid XHTML Transitional 1.0

© Copyright UAL 2020

Logotipo de la Universidad de Almería
  • Mostrar
  • Logotipo de la Universidad de Almería
  • Ocultar
  • Logotipo de la Universidad de Almería Compártenos
  • Síguenos en
  • Siguenos en twitter Siguenos en youtube Siguenos en facebook