English Español Français Italiano 中文
  • Contact details
  • Web Map
Campus of International Excellence

Master's Degree in Industrial and Agri-foods Biotechnology >>

Subjects: Food Biotechnology

Description

Genes y procesos biotecnológicos de importancia en alimentación. Transformación microbiana de materias primas. Transformación microbiana de materias primas. Metabolismo, alimentación y biotecnología. Producción de etanol. Producción de compuestos organolépticos. Compuestos que confierenvalor añadido a los productos alimentarios: edulcorantes, saborizantes, y potenciadores del sabor. Conservación de alimentos. Probióticos, prebióticosy alimentos funcionales

Teaching guides

  • Teaching guide course 2020-21: spanish (180Kb)
  • Teaching guide course 2019-20: spanish (27Kb)
  • Teaching guide course 2018-19: spanish (27Kb)
  • Teaching guide course 2017-18: spanish (26Kb)
  • Teaching guide course 2016-17: spanish (58Kb)

Data of the academic year 2020-21

Module: 2. Módulo Optativo

Matter: Biotecnología de Alimentos

Department: Biology and Geology

Area: Microbiología

Groups of the academic year 2020-21

GRUPOS DOCENTES

  • Group: A
  • Time: Turno de Tarde
  • Lecturer/s: Carretero Paulet, Lorenzo. Vargas García, María del Carmen.
  • Period: 
    • From 07-dic-2020 to 13-dic-2020
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
    • From 14-dic-2020 to 20-dic-2020
      Monday from 16:00 to 18:00 - Aula no asignada
      Tuesday from 18:00 to 21:00 - Aula no asignada
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
    • From 21-dic-2020 to 27-dic-2020
      Monday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Tuesday from 18:00 to 21:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
    • From 04-ene-2021 to 10-ene-2021
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
    • From 11-ene-2021 to 17-ene-2021
      Monday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Tuesday from 18:00 to 21:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
    • From 18-ene-2021 to 24-ene-2021
      Monday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Tuesday from 18:00 to 21:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
    • From 25-ene-2021 to 31-ene-2021
      Monday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Tuesday from 18:00 to 21:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
    • From 01-feb-2021 to 07-feb-2021
      Monday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Tuesday from 18:00 to 20:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Thursday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 17 (2.140) AULARIO II.

General information

  • Code:  70982206
  • Character: Optativa
  • Course: 1º
  • Period: 1st Semester
  • Credits (ECTS): 6
  • Implementation:
     2016-17

Groups

Updated by: Training, Syllabi and Teaching Organization Service

Date: 6 August 2020

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 valid CSS Valid XHTML Transitional 1.0

© Copyright UAL 2020

Logotipo de la Universidad de Almería
  • Mostrar
  • Logotipo de la Universidad de Almería
  • Ocultar
  • Logotipo de la Universidad de Almería Compártenos
  • Síguenos en
  • Siguenos en twitter Siguenos en youtube Siguenos en facebook