English Español Français Italiano 中文
  • Contact details
  • Web Map
Campus of International Excellence

Master's Degree in Management of Agro-Food Activity >>

Subjects: Food Safety

Description

Marco regulador de la seguridad alimentaria. Publicidad y etiquetado de alimentos. Obligaciones de las empresas alimentarias. Declaraciones nutricionales y de propiedades saludables de los alimentos.

Teaching guides

  • Teaching guide course 2019-20: spanish (24Kb)

Data of the academic year 2019-20

Module: Calidad y Seguridad Alimentaria

Matter: Seguridad Alimentaria

Department: Law

Area: Commercial Law

Groups of the academic year 2019-20

GRUPOS DOCENTES

  • Group: A
  • Time: Turno de Tarde
  • Lecturer/s: Rebolloso Fuentes, María del Mar. Gómez Lozano, María del Mar.
  • Period: 
    • From 03-feb-2020 to 03-feb-2020
      Monday from 17:00 to 20:30 - AULA 29 (2.070) AULARIO IV.
    • From 10-feb-2020 to 10-feb-2020
      Monday from 17:00 to 20:30 - AULA 29 (2.070) AULARIO IV.
    • From 17-feb-2020 to 17-feb-2020
      Monday from 17:00 to 20:30 - AULA 29 (2.070) AULARIO IV.

General information

  • Code:  71161306
  • Character: Optativa
  • Course: 1º
  • Period: 1st Semester
  • Credits (ECTS): 3
  • Implementation:
     2019-20

Groups

Updated by: Training, Syllabi and Teaching Organization Service

Date: 24 October 2019

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 valid CSS Valid XHTML Transitional 1.0

© Copyright UAL 2019

Logotipo de la Universidad de Almería
  • Mostrar
  • Logotipo de la Universidad de Almería
  • Ocultar
  • Logotipo de la Universidad de Almería Compártenos
  • Síguenos en
  • Siguenos en twitter Siguenos en youtube Siguenos en facebook