English Español Français Italiano 中文
  • Contact details
  • Web Map
Campus of International Excellence

Master's Degree in Management of Agro-Food Activity >>

Subjects: Agri-Food Economics and Sustainability

Description

Bloque I. Economía agroalimentaria y sostenibilidad I.1. Introducción a la economía y sostenibilidad del sector agroalimentario I.2. El mercado agroalimentario y la sostenibilidad I.3. Comercio agroalimentario y desarrollo sostenible Bloque II. Agricultura intensiva de Almería y su sostenibilidad II.1. Historia y características de la agricultura intensiva almeriense II.2. Sostenibilidad de la agricultura intensiva almeriense

Teaching guides

  • Teaching guide course 2020-21: spanish (174Kb)
  • Teaching guide course 2019-20: spanish (24Kb)

Data of the academic year 2020-21

Module: Políticas Comerciales y Competitividad

Matter: Economía Agroalimentaria y Sostenibilidad

Department: Economy and Company

Area: Applied Economy

Groups of the academic year 2020-21

GRUPOS DOCENTES

  • Group: A
  • Time: Turno de Tarde
  • Lecturer/s: Galdeano Gómez, Emilio. Aznar Sánchez, José Angel.
  • Period: 
    • From 16-feb-2021 to 21-feb-2021
      Tuesday from 17:00 to 20:30 - AULA 29 (2.070) AULARIO IV.
    • From 22-feb-2021 to 07-mar-2021
      Tuesday from 16:00 to 20:30 - AULA 29 (2.070) AULARIO IV.

General information

  • Code:  71161308
  • Character: Optativa
  • Course: 1º
  • Period: 2nd Semester
  • Credits (ECTS): 3
  • Implementation:
     2019-20

Groups

Updated by: Training, Syllabi and Teaching Organization Service

Date: 28 September 2020

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 valid CSS Valid XHTML Transitional 1.0

© Copyright UAL 2020

Logotipo de la Universidad de Almería
  • Mostrar
  • Logotipo de la Universidad de Almería
  • Ocultar
  • Logotipo de la Universidad de Almería Compártenos
  • Síguenos en
  • Siguenos en twitter Siguenos en youtube Siguenos en facebook