English Español Français Italiano 中文
  • Contact details
  • Web Map
Campus of International Excellence

Master's Degree in Secondary Education+Sustainable Use of Natural Resourc >>

Subjects: Effects of Global Change on Food Production

Description

1. Caracterización básica de los principales sistemas de producción de alimentos: agroecosistemas, pesca extractiva y acuicultura. 2. Variaciones en la cantidad y calidad de la demanda de alimentos condicionados por distribución geográfica, concentración y tipología de la población humana. 3. El papel de los sistemas de producción agroalimentaria como agentes del cambio global. 4. Identificación de riesgos vinculados al cambio global y efectos sobre la producción de alimentos. 5. Análisis específico de riesgos y efectos sobre sistemas agroganaderos pesca y la acuicultura. 6. Estrategias de adaptación/mitigación de los efectos del cambio global en los sistemas de producción de alimentos con especial énfasis en la zona mediterránea.

Teaching guides

  • Teaching guide course 2020-21: spanish (175Kb)
  • Teaching guide course 2019-20: spanish (25Kb)
  • Teaching guide course 2018-19: spanish (23Kb)
  • Teaching guide course 2017-18: spanish (23Kb)

Data of the academic year 2020-21

Department: Biology and Geology

Area: Zoology

Groups of the academic year 2020-21

GRUPOS DOCENTES

  • Group: A
  • Time: Turno de Tarde
  • Lecturer/s: Moyano López, Francisco Javier.
  • Period: 
    • From 26-abr-2021 to 02-may-2021
      Friday from 11:00 to 13:00 - AULA 5 (9.343). CITIC.
    • From 03-may-2021 to 09-may-2021
      Monday from 11:00 to 13:00 - AULA 5 (9.343). CITIC.
      Monday from 10:00 to 11:00 - AULA 5 (9.343). CITIC.
      Monday from 17:00 to 18:00 - AULA 2 (9.200). CITIC
      Tuesday from 11:00 to 13:00 - AULA 5 (9.343). CITIC.
      Tuesday from 16:00 to 18:00 - AULA 2 (9.200). CITIC
      Wednesday from 11:00 to 13:00 - AULA 5 (9.343). CITIC.
      Wednesday from 16:00 to 18:00 - AULA 2 (9.200). CITIC
      Thursday from 11:00 to 13:00 - AULA 5 (9.343). CITIC.
      Thursday from 16:00 to 18:00 - AULA 2 (9.200). CITIC
      Friday from 11:00 to 13:00 - AULA 5 (9.343). CITIC.
      Friday from 16:00 to 18:00 - AULA 2 (9.200). CITIC

General information

  • Code:  71052208
  • Character: Optativa
  • Course: 1º
  • Period: 2nd Semester
  • Credits (ECTS): 3
  • Implementation:
     2019-20

Groups

Updated by: Training, Syllabi and Teaching Organization Service

Date: 19 September 2020

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 valid CSS Valid XHTML Transitional 1.0

© Copyright UAL 2020

Logotipo de la Universidad de Almería
  • Mostrar
  • Logotipo de la Universidad de Almería
  • Ocultar
  • Logotipo de la Universidad de Almería Compártenos
  • Síguenos en
  • Siguenos en twitter Siguenos en youtube Siguenos en facebook